Zo behandelt de Cadillac club zijn leden
Zo gaat de Cadillac club Nederland met zijn voormalige webmaster om.
Op 11 oktober 2011 is er een gesprek met twee bestuursleden en ik word bedankt als webmaster. We hebben afgesproken dat ik tot het einde van 2011 de site bijwerk. Eind oktober kan ik al niet meer aan de site werken omdat de codes zijn veranderd. Onderstaande mail heb ik gestuurd op 16 november 2011 aan Ferry Balk en de rest van het bestuur. De reactie van Koen Ongkiehong heeft hij in rood er tussen gezet.
Onderstaande mail kreeg ik van Willem Bol. Een paar maanden bestuurslid geweest en net als zijn zoon reeds vertrokken zonder iets te doen.
Op 16 februari 2012 heb ik me geregistreed op de nieuwe website van de club en heb de inlogcodes gekregen. Op 16 februari om 16.00 uur word ik gebeld door Ab Kettenis. Hij noemt zichzelf de redder van de Cadillac club. Ik moet dit en ik moet dat anders laat hij mij royeren. Op 17 februari zijn mijn inlogcodes geblokkerd zonder voorafgaande mededeling van het bestuur. Dat had mij wel zo netjes geleken. Onderstaande brief aangetekend ontvangen op 21 februari 2012 en het bestuur wil een reactie voor 24 februari 2012.
Tot nu toe heb ik alleen naar het bestuur gecommuniseerd maar kennerlijk heeft het bestuur het wereldkundig gemaakt. Vervelende telefoongesprekken? De waarheid is niet altijd leuk om te horen. Het bewuste plaatje op de Cadillac site:
Het plaatje op Dutchcadillac:
Gewoon uit een brochure van Cadillac gecopieered en dan zeggen dat je de eigenaar bent. Dat noem ik nog een verhaaltjes verzinnen.
Hieronder staat het origineel en zelfs de kleuren zijn niet veranderd:
De folder is te vinden op onderstaande link http://www.oldcarbrochures.com Al mijn aantijgingen kan ik middels mail bewijzen. Zelf heb ik niets verzonnen. Je zal maar zo'n bestuur hebben bij de Cadillac club Je zal lid zijn van zo’n club??